Skywatch rapport, lørdag d. 11 sep, 2021. CE-5 Copenhagen besøger Hornslet.

I løbet af CE-5 Copenhagens besøg i Hornslet lavede vi denne lørdags-Skywatch.
Vi var syv deltagere der tog ud i Hornslet-området på Djursland. På grund af ustadigt vejr foretog vi ET kontakt meditationen indendørs og da vejret klarede op, kørte vi ud til Skywatch. Vi så en stor lysende kugle i det fjerne. Der var uenighed om hvorvidt det var Jupiter eller det store hvid/gyldne Mothership. Kuglen fadede langsomt ind og ud og nogle syntes at den responderede, når vi bad den om at lyse op.

Deltagerne beskrev derefter deres oplevelser under ET kontakt meditationen.
En oplevede at hans tredje øje åbnede sig og universet så via det ud i den fysiske verden.
En anden deltager oplevede en ro sænke sig og en varm følelse i brystet. Det var nemt for hende at fordybe sig i meditationen og bag de lukkede øjne så hun ind imellem nogle slørede ikke-menneskelige typiske ET ansigter. Væsnerne havde aflange ansigter og store øjne. Senere blev det sværere at fastholde fordybelsen og ligegyldige tanker begyndte at forstyrre. Efter meditationen følte hun sig meget afslappet i kroppen og der gik noget tid før hun åbnede øjnene og følte sig helt tilbage.
En tredje oplevede at blive trukket bagud og så ud som hun faldt i søvn, men hun oplevede at der blev slukket på en kontakt og senere tændt igen, som om et indre videoklip blev slettet.
To personer så nogle Grey ETs foran sig for deres indre blik. Dog var de ikke sikre på om det var minder fra billeder, som de tidligere havde set.
Den sjette deltager så en galakse snurre imellem deltagerne under meditationen, og det var deltagernes energi, der fik den til at snurre.
Den syvende person var med til Skywatch for anden gang. Den indendørs meditation førte hende ind i en skøn og dyb tilstand. I hendes astrale lag i hendes aurafelt, inviterede hun ETs ind, og blev hurtigt mødt af tre ETs som hun tidligere har mødt.
Den ene ET fremstår meget høj, meget slank og har nærmest hvid hud, som stråler af små fine gyldne korn som de første lag i aurafeltet. Den anden ET kalder sig Itzu. Hun er utrolig smuk og meget rolig og kærlig. Den tredje ET virker sjov og har en let energi. Så tog personen astralt afsted og kom op på hendes Mothership, og derefter sendt rundt i forskellige dimensioner, på forskellige planeter og tidspunkter for jorden og universet.
Hun oplevede den guidede meditation som meget spirituel og åbner for vores evne til at kommunikere med ETs.
Efter meditationen klarede vejret op og vi tog udenfor i den fælles energi, som vi havde skabt. Crop Circle Tones blev afspillet. Hun kunne at mærke energierne skiftede, og ETs rykkede tætter på, ikke kun i ens astrale lag, men også fysisk omkring en. En meget stor og smuk oplevelse, og som tre dage senere stadig vibrerer i hendes krop, energifelt og sjæl. Hun beskriver at når først man begynder at åbne sig og bruge den guidede meditation som beskrevet, åbner man for dybde, forståelse og samhørighed med vores venner i mellem stjernerne.

Tusind tak til alle personer og stjernefolk der deltog i ET kontakt meditation og Skywatch!

About the author: