Opsummering Blodmåne – CE-5 event 27 juli

Vi så 6 UFOer !!!! De fløj lange afstande,”dansede” og skiftede retninger og tempi. To af dem fadede ud for øjnene af os og var ret tæt på! Vi så selvfølgelig også Blodmånen og Mars. Vi var i alt 3 personer, og befandt os på Amager Strand hele aften indtil kl 1:30 om natten. Alt imens Blodmånen stod på, opnåede jeg telepatisk kontakt med en Grey der befandt sig på selve månen. Jeg bad ham (den virkede maskulin) om sende kontaktenergi til mig. Først gjorde det mig svimmel, og da jeg havde justeret til hans frekvens, lavede jeg energioverførsel til de to andre mennesker. De mærkede det kraftigt og vi jublede af glæde. Da jeg senere kom hjem, fik jeg en kundalinirejsning og en af de andre mennesker oplevede ved sin hjemkomst, at få “besøg” af en Grey i “spøgelsesform” med en mærkelig lugt.

About the author: