Skywatch rapport, torsdag d. 9 sep, 2021. CE-5 Copenhagen besøger Hornslet.

CE-5 Copenhagen besøgte Hornslet og det blev til hele to Skywatches! En om torsdagen d. 9 september og en om lørdagen d. 11 september.
På den første Skywatch var vi to personer der tog ud i området omkring Hornslet og lavede CE-5 kontakt meditationen.
Vi så tre UFOer på himlen, der hang i en trekantsformation. Et stort Mothership der var et par km i diameter og to mindre UFOer. De hang stille på himlen, og samtidig svævede de lidt mod højre imens de bevarede deres trekantsformation. Vi så dem i ca. en time indtil vi afsluttede vores aften. Disse UFOer er typiske Light ships, der består af en form for plasma eller organisk krystalinsk materiale, der kan fade ind og ud, skifte størrelse, form og lyse op. Mothership er hvid/gylden. Den ene af de mindre er grøn og rød og skiftede flere gange form fra rund til aflang (vandret). Den grønne farve er udtryk for at UFOens formål er videnskabelige undersøgelser og den røde farve betyder udforskende. Den anden mindre UFO er gylden og det repræsenterer celestialt formål. Den følger med i områdets spirituelle og evolutionære udvikling. Det store mothership hang i vestlig retning, den gyldne celestiale hang i nordlig retning og den grønne/røde videnskabelige/udforskende hang i sydøstlig retning.

Den ene deltager oplevede under meditationen at blive trukket baglæns, snurrede rundt og hendes baghoved udvidede sig. Hendes sanser var helt åbne og hun kunne høre alle lyde på en gang, både i naturen omkring os, lyden fra stjernerne samt små fodtrin. Der var nogle der rørte ved hendes ansigt og hun så to ETs for sit indre blik. Den ene ET var en meget feminin og kærlig insectoid ET med et myre-lignende ansigt. Den anden ET var fugle-lignende og havde en fjoget og morsom energi.
Den anden Skywatch-deltager mærkede at UFOerne havde deres fokus på os, fik en gennemstrømning af energi samt vist billeder for hendes indre blik.
Hjerteligt tak til ETs og UFOer for denne vidunderlige CE-5 aften!

UPDATE
Fire dage senere, den efterfølgende mandag d. 13 september gik den ene deltager tilbage til stedet hvor vi havde siddet. Hun havde et kompas med, og pilene blev ved med at snurre kaotisk rundt for derefter at stoppe og bytte om på nord og syd. Det blev undersøgt om kompasset også gjorde sådan andre steder i området og i nærheden af elektricitet, men det var kun på det sted, hvor vi havde siddet, at kompasset opførte sig sådan.

About the author: