Opsummering af CE5 d. 6 april

Vi var to mennesker der mødtes til CE5 i Hareskoven på en lun forårsaften, og placerede os ved en sø. Denne dato var også den månedlige Global CE5 night, initieret af EtLetsTalk, som CE5 Copenhagen er en del af. EtLetsTalk er et globalt netværk af CE5 grupper og organisationer, og du kan læse mere om dette netværk på etletstalk.com

Meditation 1 (chakra boosting) og meditation 2 (UFO-kontaktprotokol) blev udført. Den anden deltager oplevede en kraftig pulserende ekspanderende og kontraherende energi i kroppen imens chakra boosting stod på. Under meditation 2 oplevede vi begge tydelig tilstedeværelse af væsner og energier og vi oplevede forskellige kropslige reaktioner på det.

Vi så to ting på himlen, der skillede sig ud fra almindelige stjerner, satelitter og fly. . Den ene lyskugle blev set kortvarigt flyve hurtig fra nord til øst, og den anden lyskugle fløj fra øst mod vest og blev set flyve i en lang strækning. Særligt den første lyskugle bevægede sig med unaturlig hurtig hastighed. Den anden var også meget hurtig.

Når man laver CE5 skal man selvfølgelig overveje alle kendte mulige forklaringer som fx ISS – den internationale rumstation, stjerneskud mm.

Det var en dejlig aften omgivet af friskt forårsgrønt, smuk fuglekvidder, farverig solnedgang og klar nattehimmel med stjerner.

About the author: