Opsummering af CE5 event 12 august – med besøg af fotograf Annick Donkers

En opsummering af vores augustevent. Pga regn blev det afholdt hjemme hos mig (Linda) i København, og med fem deltagere i alt. Vi havde besøg af den prisbelønnede belgiske fotograf: Annick Donkers http://www.annickdonkers.com/en/accueil.html Hendes nysgerrighed og appetit på livet har ført hende til at dokumentere CE5-grupper og experiencers i hele verden ud fra en fotojournalistisk vinkel.

Vi lavede kontaktprotokollen (meditationerne) ganske som vi plejer. Vi havde en ET igennem i spiritform (spøgelsesform). Han var meget høj ca 220 cm, havde hvid hud og store øjne. Hans energi var meget kærlig og legende. Han syntes, at det var sjovt, at have kontakt med os på denne mediumship-agtige måde. Vi forsøgte at overfører hans energi, så alle der var tilstede kunne mærke ham. Det varierede hvor meget den enkelte kunne fornemme. En meget smuk CE5 aften indendøre med tydelig besøg af en ET i spirit-form.

About the author: